Met deze 3 heerlijke barbecue dry-rubs haal je alles in huis om een meesterwerk te maken. Lees meer.
Perfect op kip en varkensvlees, geweldig op lamsvlees en rund! En dan vergeet ik vis nog… Door de grove maling van de kruiden proef je steeds wat nieuws. Elk hapje smaakt anders! Voeg wat bruine suiker, zout en paprikapoeder toe en jouw spareribs veranderden in een smaaksensatie!
Ingrediënten: paprika, knoflook, chilli, venkel, kardemom, peper, citroen, zeezout, rietsuiker
Inhoud: 150 gram
Deze unieke ‘reverse’ rub werkt het beste ná het grillen van je steak! ‘Niet normaal’ op jouw bavette, sukade, entrecote, ribeye of cote de boeuf! Maar ook fantastisch om je gehakt mee te kruiden voor een geweldige zelfgemaakte hamburger!!
De steak-rub is perfect te gebruiken om ná het grillen (tijdens het rusten) op het vlees te strooien. De hele groene peperkorrels worden dan zacht en zorgen voor een waan-zinnige eetbeleving.
Ingrediënten: Specerijen (peper, tomaat, knoflook,
rozemarijn, tijm, chili, ui) zeezout, rietsuiker, karamelsuiker, rookaroma
Inhoud: 125 gram
Bedoeld als ‘startpunt’ van jouw eigen road trip door Zuid Amerika! Denk aan Argentijnse Gaucho stijl of chimichurri, maar dan anders… Voeg hier een beetje komijn aan toe en je waant je in Mexico. Voeg een beetje oregano, tijm of rozemarijn toe en je gaat in de richting van de Mediteraanse keuken! De kruiden houden de originele smaak van het vlees overeind; ze overweldigen niet maar complementeren juist!
Ingrediënten: Specerijen (oregano, peterselie, peper, tijm, knoflook,
chili), zeezout, rietsuiker
Inhoud: 100 gram