De kruiden houden de originele smaak van het vlees overeind; ze overweldigen niet maar complementeren juist! Lees meer.
Bedoeld als ‘startpunt’ van jouw eigen road trip door Zuid Amerika! Denk aan Argentijnse Gaucho stijl of chimichurri, maar dan anders… Voeg hier een beetje komijn aan toe en je waant je in Mexico. Voeg een beetje oregano, tijm of rozemarijn toe en je gaat in de richting van de Mediteraanse keuken! De kruiden houden de originele smaak van het vlees overeind; ze overweldigen niet maar complementeren juist!
Het is een pure rub, waar in vergelijking met andere kruiden-rubs, heel weinig zout in zit of andere vulmiddelen. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld hele venkelzaadjes of groene peperkorrels wordt de smaak van het vlees verrijkt in plaats van overschreeuwd. En geeft elke hap ook een andere smaak en mondgevoel.
Ingrediënten: Specerijen (oregano, peterselie, peper, tijm, knoflook,
chili), zeezout, rietsuiker
Inhoud: 100 gram