Deze unieke ‘reverse’ rub werkt het beste ná het grillen van je steak! ‘Niet normaal’ op jouw bavette, sukade, entrecote, ribeye of cote de boeuf! Maar ook fantastisch om je gehakt mee te kruiden voor een geweldige zelfgemaakte hamburger!! Lees meer.
Het is een pure rub, waar in vergelijking met andere kruiden-rubs, heel weinig zout in zit of andere vulmiddelen. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld hele venkelzaadjes of groene peperkorrels wordt de smaak van het vlees verrijkt in plaats van overschreeuwd. En geeft elke hap ook een andere smaak en mondgevoel.
De steak-rub is perfect te gebruiken om ná het grillen (tijdens het rusten) op het vlees te strooien. De hele groene peperkorrels worden dan zacht en zorgen voor een waan-zinnige eetbeleving.
Ingrediënten: Specerijen (peper, tomaat, knoflook,
rozemarijn, tijm, chili, ui) zeezout, rietsuiker, karamelsuiker, rookaroma
Inhoud: 125 gram