Stoofbijbel

Met deze Stoofbijbel geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om de lekkerste stoof gerechten te bereiden. Van Hachee tot Hazenpeper en van Lapskaus tot Ossobuco.
Artikelnummer:
32507
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-2 dagen

€34,95

Incl. btw

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »