Het verhaal van een Buffalo Klassieker
Op 4 maart 1964 stond Dominic Bellissimo achter de bar in het nu beroemde Anchor Bar Restaurant in Buffalo, NY. Laat die avond kwam een groep vrienden van Dominic aan bij de bar met honger. Dominic vroeg zijn moeder, Teressa, om iets te eten voor zijn vrienden.
Het leken kippenvleugels, een deel van de kip dat meestal in de bouillonpot voor soep ging.
Teressa had de vleugels gefrituurd en op smaak gebracht met een geheime saus. De vleugels waren meteen een hit en het duurde niet lang voordat mensen naar de bar stroomden om deze nieuwe smaaksensatie te ervaren. Vanaf die avond werden Buffalo Wings een vast onderdeel van het menu in de Anchor Bar.
Het fenomeen dat in 1964 werd gecreëerd door Teressa Bellissimo heeft zich over de hele wereld verspreid. Hoewel velen hebben geprobeerd Buffalo Wings na te maken, is het goed bewaarde geheime recept wat Frank & Teressa's tot de uitgeroepen "Beste Wings ter wereld" maakt.