Voor de klassieke "bierkan chicken" kip op bier. Heerlijk kip aan de buitenkant gegrild en aan de binnenkant gestoomd met bier. Met deze Bastard chicken sitter, kip standaard staat de kip stabiel en bereid je in ongeveer een uur de perfect gegrilde kip. Lees meer.
Bereid je kip met een chicken Sitter. Stoom de kip van binnen gaar! Met deze handige keramische standaard, kun jij jouw kip aan de buitenkant rondom goed garen en van binnenuit gaar stomen.
Met de Chicken sitter van The Bastard grilt u een hele kip 'zittend' op de barbecue. Op deze manier gaart het vlees gelijkmatig en heeft u rondom een goudbruin en krokant vel.
Je kan de Chicken sitter vullen met een vloeistof naar keuze. Gebruik bijvoorbeeld bier, appelsap, wijn of citroensap met knoflook en verse kruiden om de kip van binnenuit gaar te stomen. Zet de kip over de Chicken sitter en plaats het geheel op de barbecue of in de oven en laat de kip garen. Voor een extra krokant vel wrijft je de buitenkant van de kip in met wat plantaardige olie of een heerlijk rub
Kenmerken: