Ontdek de veelzijdige Napoleon zoutsteen: perfect voor het grillen en serveren van gerechten. Voegt subtiele zoutsmaak toe, vermindert zoutgebruik, en is makkelijk schoon te maken. Een must-have voor elke grillmeester! Lees meer.
De Napoleon zoutsteen is perfect om schaal- en schelpdieren, vis, vlees, gevogelte of groenten op te grillen. Dankzij deze zoutplank geef je een extra lekkere zout smaak of korst aan het eten.
Verbeter je kookkunsten met de Napoleon zoutsteen, perfect voor het bereiden en serveren van een scala aan gerechten. Gemaakt van zuiver Himalayazout, biedt deze zoutsteen een rijke mineralenmix zonder chemische toevoegingen. Geschikt voor zowel verhitting als koeling, ideaal voor het dichtschroeien van vlees, vis, zeevruchten, en groenten of voor het koel serveren van sushi, sashimi, en ijs. Het koken op deze zoutsteen voegt een subtiele zoutsmaak toe, wat leidt tot minder zoutgebruik. Bovendien is de steen eenvoudig in gebruik, makkelijk schoon te maken en van nature antimicrobieel. Ontdek nieuwe culinaire mogelijkheden met dit veelzijdige en onderhoudsvriendelijke accessoire.
Heel simpel, de steen langzaam op temperatuur laten komen. Je kan hem indirect of met medium directe hitte verwarmen. Het gerecht smeer je in met olie naar keuze en als de plank de gewenste tempratuur heeft bereikt leg je het eten op de plank. Vervolgens kun jij het gerecht afgrillen.
Om de plank te reinigen, veeg je de koude plank met een natte handdoek af of spoel je de plank af onder stromend water totdat het weer schoon. Of kun jij de zoutplank schoonschrapen met een spatel. Laat de zoutplank drogen voordat je de plank weer opbergt. De zoutplank is meerdere keren te gebruiken maar de plank zal een beetje krimpen na elke reiniging.