Barbecuevlees

Ben je op zoek naar kwalitatief barbecue vlees? Fanatieke BBQ’ers wisten onze BBQ winkel al wel te vinden en op veler verzoek zijn we uiteindelijk gestart met het verkopen van de mooiste vleesrassen met allemaal een eerlijke herkomst vanuit onze fysieke winkel. In ons assortiment zit o.a. Iberico en Duroc Varkensvlees, Creekstone Black Angus, Wagyu. Het bbq vlees dat je bij ons kunt kopen is van horecakwaliteit. Het vlees is met zorg geportioneerd en vacuüm verpakt en wordt alleen diepgevroren verkocht. Het is alleen te koop in de winkel en wordt niet verzonden!

Wij verkopen wij BBQ vlees in alle soorten en maten zoals steaks maar ook hele ribeye’s en picanha’s. Daarnaast nog andere specialiteiten als entrecote's, bavette, ribeye, picanha preza, secreto, short ribs, spare-en buikribben, buikspek, varkensnek

BBQ Vlees assortiment

Batallé Duroc Varkensvlees

Sinds 1920 verbeteren we stelselmatig de gegarandeerde kwaliteit van onze producten. Dankzij onze
jarenlange ervaring produceren we vandaag een bijzonder, raszuiver varken Batallé , het unieke
varken van Batallé, gekweekt volgens de authentieke traditie van Batallé. Het Batallé varken kan je herkennen aan de lange donkere haren en zwarte hoeven. Het grote geheim zit echter onderhuids: een perfecte en uitgesproken infiltratie van vet in de spieren waardoor het vlees onvergelijkbaar mals, sappig en smaakvol is. Een uitzonderlijk varken verdient een perfecte behandeling. Batallé krijgt een
gepersonaliseerd dieet van gecontroleerde voeding en leeft in geavanceerde stallen waar het dierenwelzijn en een behandeling op maat, centraal staat. 

Iberico Varkensvlees

Het vlees van het Iberico varken is door zijn karakteristieke smaak wereldberoemd geworden. Het Iberico varken, of ‘el cerdo Ibérico’ in Spanje, is een varkensras afkomstig uit het zuid-westen van Spanje. Ze vallen bij de gemiddelde Nederlander op vanwege de donkere kleur die ze hebben. Heel anders dus dan het zachtroze waar wij aan denken bij een varken! De varkens leven vooral in Extremadura, Andalucia, Castilla La Mancha en Castilla Y Leon. Iedereen die wel eens in dit deel van Spanje geweest is zal het opgevallen zijn: De uitgestrekte landschappen met een enorme hoeveelheid eikenbomen. Gezien de grote aanwezigheid van eikenbomen in dit deel van Spanje, doen ze zich in het dagelijks leven vooral tegoed aan eikels.

Het eten van de eikels doen de varkens vooral tijdens de ‘montanera’.  Deze periode loopt van oktober tot aan maart, een periode waarin veel eikels beschikbaar zijn. Tijdens het leven van het varken is er een constante opname van koolhydraten door de eikels waarbij zich in het vet van deze varkens een kruidige nootachtige smaak vormt.

Gilderhoen

De Gildehoen is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter voedsel kiest. De Gildehoen kippen zijn plezierig opgegroeid zonder antibiotica. Met de Gildehoen koopt u een puur pluimveeproduct, gezond, zeer smaakvol en volledig antibioticavrij kippenvlees.

De Gildehoen groeit op in een stal met stro en daglicht. Het sterke Hubbard ras leeft langer en groeit op met een normaal dag– en nachtritme. De kippen hebben 24 uur per dag water en eten tot hun beschikking. Om het scharrelen te bevorderen wordt voer uitgestrooid in de stallen. Door de lagere bezetting in de stallen, slechts 2/3 van de reguliere pluimveehouderij, en door de beschikking van scharrel– en speelmateriaal worden de dieren plezierig groot. De extra ruimte in de stallen en het sterke ras zorgen voor gezonde dieren.  Dit komt de kwaliteit en smaak ten goede.

De kippen worden vooral gevoerd met granen. Minimaal 70% van het eten bestaat uit deze granen. Het eten van deze Gildehoenders is 100% plantaardig en bevat geen groeibevorderaars.

(0)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »