No Rubs No Glory, by BBQ+
Het Belgische barbecue team BBQ+ draait al sinds 2012 in de wereldtop bij de international bbq wedstrijden. Verschillende Europese titels, 6X Belgisch kampioen en de titel International Team of the Year bewijzen dat zij allesweten over goede kruiding van (bbq) gerechten. De bbq geheimen worden nu prijs gegeven in deze kruidenlijn.
De kruiden van BBQ+ zorgen voor een unieke smaak aan uw (barbecue) gerechten. Deze kruidige mixen zorgt ervoor dat uw gerecht een vollere smaak krijgt en daardoor nog lekkerder is. Pure kruiden, smakelijke specerijen die zorgvuldig zijn gedroogd. Enjoy!
Hoe gebruikt u een BBQ Rub:
Strooi een medium laag van deze Rub of een mix van de rubs 1,5 uur voor gebruik over uw vlees, vis of groente. Dit is een zogenaamde droog marinade. Gaar daarna uw product op de Bbq, in de pan of oven. De Rubs bevatten fijne suikers, gaar daarom niet boven de 180 graden Celsius anders kunnen de suikers verbranden. Tussen de 110 en 160 graden gaan de suikers heerlijk karamelliseren en ontstaat er een lekkere smaakvolle beschermde korst over het product.