Kamado Kookboek: "Hete Kolen"

Kamado’s zijn hot! En terecht, het is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt de kamado eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk?
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
1-2 dagen

€24,95

Incl. btw

‘Hete kolen, grillen en koken met een kamado’, een coproductie van Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas, ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.

In het boek komen de diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Uiteraard is deze schat aan informatie gelardeerd met 40 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige illustraties en foto’s ondersteunen het geheel. Hierdoor is ‘Hete kolen, het ideale handboek voor iedere kamado-gebruiker dat een bijzonder goed inzicht geeft in de werking ervan.

Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas zijn beiden experts op het gebied van koken met een kamado. Jeroen kookt van jongs af aan op open vuur, verzorgt met zijn bedrijf Het Kookvuur cateringen, demonstraties en workshops met zijn kamado’s en is The Godfather van het BBQForum. Leonard is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's-Gravenzande en kookt vrijwel dagelijks met een Big Green Egg in zijn restaurantkeuken.

>

5/5

Dit is absoluut Het boek dat eigenlijk verplicht bij elke Kamado gekocht zou moeten worden. Voor de beginnende Kamado-gebruiker staan alle beginselen omschreven van waaruit je heerlijk kan leren koken op je kamado. De kunt je gerechten nog zo lekker marineren, maar als deze verkeerd bereid worden met het verkeerde rookhout is alles voor niet geweest. Met "Hete Kolen" wordt dit voor 99% voorkomen!

Dit boek is niet alleen geschikt voor de beginnend Kamado-gebruiker, maar ook voor de gevorderde gebruiker die alles al "dacht" te weten.

>

5/5

Dit is absoluut Het boek dat eigenlijk verplicht bij elke Kamado gekocht zou moeten worden. Voor de beginnende Kamado-gebruiker staan alle beginselen omschreven van waaruit je heerlijk kan leren koken op je kamado. De kunt je gerechten nog zo lekker marineren, maar als deze verkeerd bereid worden met het verkeerde rookhout is alles voor niet geweest. Met "Hete Kolen" wordt dit voor 99% voorkomen!

Dit boek is niet alleen geschikt voor de beginnend Kamado-gebruiker, maar ook voor de gevorderde gebruiker die alles al "dacht" te weten.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)